Η  Εταιρεία Κυθηραϊκών Μελετών ανακοινώνει ότι εντός του 2020 κυκλοφόρησαν στις εκδόσεις της Εταιρείας τέσσερα καλαίσθητα βιβλία:

1. Στη σειρά Πηγές Εκκλησιαστικής Ιστορίας των Κυθήρων, που διευθύνει ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ κύριος Γιώργος Λεοντσίνης, εκδόθηκαν δυο τόμοι: α) το βιβλίο της κυρίας Ελένης Χάρου με τίτλο Ιερός Κώδιξ του Πανιερωτάτου και Λογιωτάτου Κυρίου Νικηφόρου Μόρμορη Επισκόπου Κυθήρων (1758-1770), που φέρει αύξοντα αριθμό 30 και β) το βιβλίο των Χ. Μπαμπούνη, καθηγητή του ΕΚΠΑ, και Στ. Μουζάκη, ιστορικού, με τίτλο Κώδικας Αρχιεπισκόπου Κυθήρων Ευγενίου Μαχαιριώτη (1857-1877), με αύξοντα αριθμό 31.

2. Κυκλοφόρησε εντός του 2020 η μετάφραση στα αγγλικά του βιβλίου της κυρίας Γεωργίας Κατσούδα, ερευνήτριας στην Ακαδημία Αθηνών, με τίτλο Το γλωσσικό Ιδίωμα των Κυθήρων ( TheDialectofKythera ),  με αύξοντα αριθμό 32.

3.Eκδόθηκε το βιβλίο της Oμότιμης Kαθηγήτριας του Παντείου Πανεπιστημίου κυρίας Κούλας Κασιμάτη με τίτλο Κυθηραϊκές προσωπικότητες στα παροικιακά κέντρα της Οθωμανικής επικράτειας (18ος-20ός αι.), με αύξοντα αριθμό 33.

Όλα τα βιβλία της Εταιρείας Κυθηραϊκών Μελετών διατίθενται  από τα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα) και από τα βιβλιοπωλεία των Κυθήρων («Βιβλιογάτος», Λιβάδι Κυθήρων και «Εξάντας», Ποταμός Κυθήρων).